Varese me fotografi

Hover over an image to enlarge

33.00
Ne stok
+

— ose —

Blej permes telefonit
0303
-Varese me fotografi te personalizuar nga argjendi 925 -Trashesia 1mm -Zingjiri ka gjatesi 45cm por mund te zgjatet ose shkurtohet sipas porosise...
Metodat e pageses:
     
Polica e kthimit:

Produkti mund te kthehet nese nuk eshte njesoj siq eshte pershkuar.

-Varese me fotografi te personalizuar nga argjendi 925

-Trashesia 1mm

-Zingjiri ka gjatesi 45cm por mund te zgjatet ose shkurtohet sipas porosise

-Fotografija ne varese behet sipas porosise

-Produkti vjen ne nje kuti dhe nje cante prej letre

Nuk gjenden postime

Shkruani nje vleresim