Varese ne forme zemre

Hover over an image to enlarge

18.00
Ne stok
+

— ose —

Blej permes telefonit
0308
 • Varese ne forme zemre nga argjendi 925
 • Trashesia 1mm
 • Zingjiri ka gjatesi 45cm por mund te zgjatet ose shkurtohet sipas porosise
 • Shkrimi ne varese behet sipas porosise(gravimi dhe prerja e formave brenda saj) siq tregojn fotot
 • Vareses mund ti shtohen edhe pjese te tjera sipas porosise dhe paguhet extra
 • Produkti vjen ne nje kuti dhe nje cante prej letre

Për ndihmë rreth porosisë na kontaktoni në 038 60 50 60 çdo ditë pune nga ora 8:00 - 20:00 dhe të shtuneve nga ora 9:00-14:00 ose na shkruani në Facebook https://www.facebook.com/fafirks/24 orë në ditë, cdo ditë të javës.

Metodat e pageses:
     
Polica e kthimit:

Produkti mund te kthehet nese nuk eshte njesoj siq eshte pershkuar.

 • Varese ne forme zemre nga argjendi 925
 • Trashesia 1mm
 • Zingjiri ka gjatesi 45cm por mund te zgjatet ose shkurtohet sipas porosise
 • Shkrimi ne varese behet sipas porosise(gravimi dhe prerja e formave brenda saj) siq tregojn fotot
 • Vareses mund ti shtohen edhe pjese te tjera sipas porosise dhe paguhet extra
 • Produkti vjen ne nje kuti dhe nje cante prej letre

Për ndihmë rreth porosisë na kontaktoni në 038 60 50 60 çdo ditë pune nga ora 8:00 - 20:00 dhe të shtuneve nga ora 9:00-14:00 ose na shkruani në Facebook https://www.facebook.com/fafirks/24 orë në ditë, cdo ditë të javës.

Nuk gjenden postime

Shkruani nje vleresim
Produkte të ngjajshme
Në të njejtin qmim!