Varese per celesa

Hover over an image to enlarge

25.00
Ne stok
+

— ose —

Blej permes telefonit
0339
 • Varese per celesa e personalizuar nga argjendi 925
 • Trashesia 1mm
 • Zingjiri ka gjetesin 3cm por munde te zgjatet ose shkurtohet sipas kerkeses
 • Gravimet dhe prerjet brenda pllakes behen sipas kerkeses
 • Produkti vjen ne nje kuti me nje cante nga letra.
 • Për ndihmë rreth porosisë na kontaktoni në 038 60 50 60 çdo ditë pune nga ora 8:00 - 20:00 dhe të shtuneve nga ora 9:00-14:00 ose na shkruani në Facebook https://www.facebook.com/fafirks/24 orë në ditë, cdo ditë të javës.
Metodat e pageses:
     
Polica e kthimit:

Produkti mund te kthehet nese nuk eshte njesoj siq eshte pershkuar.

 • Varese per celesa e personalizuar nga argjendi 925
 • Trashesia 1mm
 • Zingjiri ka gjetesin 3cm por munde te zgjatet ose shkurtohet sipas kerkeses
 • Gravimet dhe prerjet brenda pllakes behen sipas kerkeses
 • Produkti vjen ne nje kuti me nje cante nga letra.
 • Për ndihmë rreth porosisë na kontaktoni në 038 60 50 60 çdo ditë pune nga ora 8:00 - 20:00 dhe të shtuneve nga ora 9:00-14:00 ose na shkruani në Facebook https://www.facebook.com/fafirks/24 orë në ditë, cdo ditë të javës.


Nuk gjenden postime

Shkruani nje vleresim