Zingjir i personalizuar

Kurse
13%

Hover over an image to enlarge

Qmimi origjinal: 40.00
35.00
Ju kurseni: €5.00
Ne stok
+

— ose —

Blej permes telefonit
0313
Varese me emerat e me te dashurve tuaj. -Trashesia 1mm -Zingjiri ka gjatesi 40cm por mund te zgjatet ose shkurtohet sipas porosise -Vareses mund ti...
Metodat e pageses:
     
Polica e kthimit:

Produkti mund te kthehet nese nuk eshte njesoj siq eshte pershkuar.

Varese me emerat e me te dashurve tuaj.

-Trashesia 1mm

-Zingjiri ka gjatesi 40cm por mund te zgjatet ose shkurtohet sipas porosise

-Vareses mund ti shtohen edhe pjese te tjera sipas porosise dhe paguhet extra

-Produkti vjen ne nje kuti dhe nje cante prej letre

Nuk gjenden postime

Shkruani nje vleresim
Produkte të ngjajshme
(0)
25.00 30.00 Ju kurseni: €5.00
(0)
20.00 25.00 Ju kurseni: €5.00
(0)
13.00 18.00 Ju kurseni: €5.00
(0)
20.00 25.00 Ju kurseni: €5.00
Në të njejtin qmim!
Kurse
19%
(0)
Ci2725
Kurse
8%
(0)
Ci76