Zingjir me yje

Kurse
20%

Hover over an image to enlarge

Qmimi origjinal: 25.00
20.00
Ju kurseni: €5.00
Ne stok
+

— ose —

Blej permes telefonit
0314
Zgjedhni te shkelqeni me varese unike. -Trashesia 1mm -Zingjiri ka gjatesi 45cm por mund te zgjatet ose shkurtohet sipas porosise -Vareses mund ti...
Metodat e pageses:
     
Polica e kthimit:

Produkti mund te kthehet nese nuk eshte njesoj siq eshte pershkuar.

Zgjedhni te shkelqeni me varese unike.

-Trashesia 1mm

-Zingjiri ka gjatesi 45cm por mund te zgjatet ose shkurtohet sipas porosise

-Vareses mund ti shtohen edhe pjese te tjera sipas porosise dhe paguhet extra

-Produkti vjen ne nje kuti dhe nje cante prej letre

Nuk gjenden postime

Shkruani nje vleresim
Produkte të ngjajshme
(0)
24.00 30.00 Ju kurseni: €6.00
(0)
32.00 40.00 Ju kurseni: €8.00
(0)
14.40 18.00 Ju kurseni: €3.60
(0)
20.00 25.00 Ju kurseni: €5.00