Zingjir ne forme V

Kurse
10%

Hover over an image to enlarge

Qmimi origjinal: 30.00
27.00
Ju kurseni: €3.00
Ne stok
+

— ose —

Blej permes telefonit
0315
Varese me plot stil. -Trashesia 1mm -Zingjiret kane gjatesi 355cm dhe 45cm por mund te zgjaten ose shkurtohen sipas porosise -Vareses mund ti shtohen...
Metodat e pageses:
     
Polica e kthimit:

Produkti mund te kthehet nese nuk eshte njesoj siq eshte pershkuar.

Varese me plot stil.

-Trashesia 1mm

-Zingjiret kane gjatesi 355cm dhe 45cm por mund te zgjaten ose shkurtohen sipas porosise

-Vareses mund ti shtohen edhe pjese te tjera sipas porosise dhe paguhet extra

-Produkti vjen ne nje kuti dhe nje cante prej letre

Nuk gjenden postime

Shkruani nje vleresim
Produkte të ngjajshme
(0)
22.50 25.00 Ju kurseni: €2.50
(0)
36.00 40.00 Ju kurseni: €4.00
(0)
16.20 18.00 Ju kurseni: €1.80
(0)
22.50 25.00 Ju kurseni: €2.50