(0)
9789951642019

LIBRI I DJEMVE 1

Zbulo se si të bëhesh më i miri në gjithçka.

Kalojua të gjithëve!

Bëhu më i miri!

Botime DAMO

  • Për ndihmë rreth porosisë na kontaktoni në 038 60 50 60 çdo ditë pune nga ora 8:00 - 20:00 dhe të shtuneve nga ora 9:00-14:00 ose na shkruani në Facebook https://www.facebook.com/fafirks/24 orë në ditë, cdo ditë të javës.
5.00
Ne stok
Shto ne listen e deshirave Krahaso
(0)
9789951642187

Libri i Bebes - Vajzë

Ruani me dashuri kujtimet më të rëndësishme të çasteve të para të vajzës suaj.

Botime DAMO

Për ndihmë rreth porosisë na kontaktoni në 038 60 50 60 çdo ditë pune nga ora 8:00 - 20:00 dhe të shtuneve nga ora 9:00-14:00 ose na shkruani në Facebook https://www.facebook.com/fafirks/24 orë në ditë, çdo ditë të javës.

10.00
Ne stok
Shto ne listen e deshirave Krahaso
(0)
9789951642194

Libri i Bebes - Djalë

Ruani me dashuri kujtimet më të rëndësishme të çasteve të para të djalit tuaj.

Botime DAMO

Për ndihmë rreth porosisë na kontaktoni në 038 60 50 60 çdo ditë pune nga ora 8:00 - 20:00 dhe të shtuneve nga ora 9:00-14:00 ose na shkruani në Facebook https://www.facebook.com/fafirks/24 orë në ditë, çdo ditë të javës.

10.00
Ne stok
Shto ne listen e deshirave Krahaso
(0)
9789951642347

Libri i Aktiviteteve për VAJZA

Të mbushim çdo ditë me argëtim pa fund!

Botime DAMO

Për ndihmë rreth porosisë na kontaktoni në 038 60 50 60 çdo ditë pune nga ora 8:00 - 20:00 dhe të shtuneve nga ora 9:00-14:00 ose na shkruani në Facebook https://www.facebook.com/fafirks/24 orë në ditë, çdo ditë të javës.

10.00
Ne stok
Shto ne listen e deshirave Krahaso
(0)
9789951642354

Libri i Aktiviteteve për DJEM

Të mbushim çdo ditë me argëtim pa fund!

Botime DAMO

Për ndihmë rreth porosisë na kontaktoni në 038 60 50 60 çdo ditë pune nga ora 8:00 - 20:00 dhe të shtuneve nga ora 9:00-14:00 ose na shkruani në Facebook https://www.facebook.com/fafirks/24 orë në ditë, çdo ditë të javës.

10.00
Ne stok
Shto ne listen e deshirave Krahaso
(0)
978 9951642385
  • Për ndihmë rreth porosisë na kontaktoni në 038 60 50 60 çdo ditë pune nga ora 8:00 - 20:00 dhe të shtuneve nga ora 9:00-14:00 ose na shkruani në Facebook https://www.facebook.com/fafirks/24 orë në ditë, cdo ditë të javës.
6.00
Ne stok
Shto ne listen e deshirave Krahaso
(0)
978 9951642637

Ishulli Misterioz

Botime DAMO

  • Për ndihmë rreth porosisë na kontaktoni në 038 60 50 60 çdo ditë pune nga ora 8:00 - 20:00 dhe të shtuneve nga ora 9:00-14:00 ose na shkruani në Facebook https://www.facebook.com/fafirks/24 orë në ditë, cdo ditë të javës.
4.50
Ne stok
Shto ne listen e deshirave Krahaso
(0)
978 9951642637

Ishulli i Thesarit


Botime DAMO


Për ndihmë rreth porosisë na kontaktoni në 038 60 50 60 çdo ditë pune nga ora 8:00 - 20:00 dhe të shtuneve nga ora 9:00-14:00 ose na shkruani në Facebook https://www.facebook.com/fafirks/24 orë në ditë, cdo ditë të javës.

4.50
Ne stok
Shto ne listen e deshirave Krahaso
(0)
978 9951642446

Seria: Mbretëria Sekrete

3. Ishulli i Reve

Hyni në një botë përplot magji, miqësi dhe argëtim!
Kur Eli, Samëra dhe Jasmina zbresin mbi retë e buta lart në qiellin sipër Mbretërisë së Fshehtë, ato shijojnë shumë argëtim duke u hedhur sa andej-këndej!

Mirëpo shpejt e kuptojnë se magjia e ligë e Mbretëreshës Zemërkeqja ka nisur të shkatërrojë Ishullin e Reve përjetë...

Botime DAMO

  • Për ndihmë rreth porosisë na kontaktoni në 038 60 50 60 çdo ditë pune nga ora 8:00 - 20:00 dhe të shtuneve nga ora 9:00-14:00 ose na shkruani në Facebook https://www.facebook.com/fafirks/24 orë në ditë, cdo ditë të javës.
3.00
Ne stok
Shto ne listen e deshirave Krahaso
(0)
978 9951642408

Seria: Mbretëria Sekrete

4. Guma e Sirenës

Hyni në një botë përplot magji, miqësi dhe argëtim!
Eli, Samëra dhe Jasmina janë nisur për një aventurë thellë në det!

A mund t'iu ndihmojnë ato miqve të tyre të rinjë të nënujshëm, që të shpëtojnë Perlen e Dëshirave nga e liga Mbretëreshë Zemërkeqja dhe Krijesat e Stuhisë?

Botime DAMO

  • Për ndihmë rreth porosisë na kontaktoni në 038 60 50 60 çdo ditë pune nga ora 8:00 - 20:00 dhe të shtuneve nga ora 9:00-14:00 ose na shkruani në Facebook https://www.facebook.com/fafirks/24 orë në ditë, cdo ditë të javës.
3.00
Ne stok
Shto ne listen e deshirave Krahaso
(0)

Nëse do të kërkosh të kuptosh botën në të cilën jeton, ky libër është një rrugë e shkëlqyer. Lexuesi i tij pajiset me një mal informacionesh dhe provokimesh të cilat do të të ndihmojnë ty sesi ta shohësh botën. Pasi ta kesh çuar në fund së lexuari, bota nuk është më kaq e fshehtë, mistike apo e frikshme. Prandaj, ky libër është kthyer në një bestseller botëror në këto vite.

Për ndihmë rreth porosisë na kontaktoni në 038 60 50 60 çdo ditë pune nga ora 8:00 - 20:00 dhe të shtuneve nga ora 9:00-14:00 ose na shkruani në Facebook https://www.facebook.com/fafirks/ 24 orë në ditë, çdo ditë të javës.

9.00
Ne stok
Shto ne listen e deshirave Krahaso
(0)

Thuhet se leximi vetëm i një vargu të poezisë së tij, të shpëton pa u mbytur në detin që ngre tallaze të tërbuara brenda dhe jashtë teje, të nxjerr në breg shëndoshë e mirë, të shpie te shtëpia e shpresës dhe e fuqisë.

Për ndihmë rreth porosisë na kontaktoni në 038 60 50 60 çdo ditë pune nga ora 8:00 - 20:00 dhe të shtuneve nga ora 9:00-14:00 ose na shkruani në Facebook https://www.facebook.com/fafirks/ 24 orë në ditë, çdo ditë të javës.

5.00
Ne stok
Shto ne listen e deshirave Krahaso