WD NATURAVERDE - ​Faculeta të lagështa delikate 72 pcs

Kurse
11%

Hover over an image to enlarge

Qmimi origjinal: 2.80
2.50
Ju kurseni: €0.30
Ne stok
+

— ose —

Blej permes telefonit
WD277

Faculeta të lagështa delikate 72 pcs - janë ideale për higjienën e përditshme të fëmijëve të vegjël. Formula e tyre e pasuruar me Ekstrakte të Tërshërës dhe Kamomilit të prodhuara nga bujqësia organike, pastron lëkurën delikate të fëmijës duke e lënë atë të butë, të thatë dhe të mbrojtur. Ato janë të përkryera edhe për pastrimin e duarve dhe fytyrës.

  • Për ndihmë rreth porosisë na kontaktoni në 038 60 50 60 çdo ditë pune nga ora 8:00 - 20:00 dhe të shtuneve nga ora 9:00-14:00 ose na shkruani në Facebook https://www.facebook.com/fafirks/24 orë në ditë, cdo ditë të javës.


Metodat e pageses:
     
Polica e kthimit:

Produkti mund te kthehet nese nuk eshte njesoj siq eshte pershkuar.

WD NATURAVERDE - Faculeta të lagështa delikate 72 pcs - janë ideale për higjienën e përditshme të fëmijëve të vegjël. Formula e tyre e pasuruar me Ekstrakte të Tërshërës dhe Kamomilit të prodhuara nga bujqësia organike, pastron lëkurën delikate të fëmijës duke e lënë atë të butë, të thatë dhe të mbrojtur. Ato janë të përkryera edhe për pastrimin e duarve dhe fytyrës.

  • Për ndihmë rreth porosisë na kontaktoni në 038 60 50 60 çdo ditë pune nga ora 8:00 - 20:00 dhe të shtuneve nga ora 9:00-14:00 ose na shkruani në Facebook https://www.facebook.com/fafirks/24 orë në ditë, cdo ditë të javës.


Nuk gjenden postime

Shkruani nje vleresim