WD NATURAVERDE BIO - ​Delicate Bubble Bath 200ml

Kurse
9%

Hover over an image to enlarge

Qmimi origjinal: 5.50
5.00
Ju kurseni: €0.50
Ne stok
+

— ose —

Blej permes telefonit
WD285

Delicate Bubble Bath 200ml - në saje të vetive qetësuese, zbutëse dhe në pajtueshmëri me lëkurën, ajo është e përkryer për pastrim (larje) të përditshëm dhe përkujdesjen e foshnjave të posalindura që nga banja e parë. Formula e tij, e pasuruar me Tërshërë dhe Ekstrakt të Kamomilit të prodhuara nga bujqësia organike, duke mbetur i lirë nga agjentët e ashpër të shkumës, parabenet dhe ngjyra, butësisht pastron lëkurën e foshnjes, në të njëjtën kohë e hidraton dhe e mbron atë me çdo larje. Respekton pH-në fiziologjike.larje. Respekton pH-në fiziologjike.

  • Për ndihmë rreth porosisë na kontaktoni në 038 60 50 60 çdo ditë pune nga ora 8:00 - 20:00 dhe të shtuneve nga ora 9:00-14:00 ose na shkruani në Facebook https://www.facebook.com/fafirks/24 orë në ditë, cdo ditë të javës.


Metodat e pageses:
     
Polica e kthimit:

Produkti mund te kthehet nese nuk eshte njesoj siq eshte pershkuar.

WD NATURAVERDE BIO - Delicate Bubble Bath 200ml - në saje të vetive qetësuese, zbutëse dhe në pajtueshmëri me lëkurën, ajo është e përkryer për pastrim (larje) të përditshëm dhe përkujdesjen e foshnjave të posalindura që nga banja e parë. Formula e tij, e pasuruar me Tërshërë dhe Ekstrakt të Kamomilit të prodhuara nga bujqësia organike, duke mbetur i lirë nga agjentët e ashpër të shkumës, parabenet dhe ngjyra, butësisht pastron lëkurën e foshnjes, në të njëjtën kohë e hidraton dhe e mbron atë me çdo larje. Respekton pH-në fiziologjike.

  • Për ndihmë rreth porosisë na kontaktoni në 038 60 50 60 çdo ditë pune nga ora 8:00 - 20:00 dhe të shtuneve nga ora 9:00-14:00 ose na shkruani në Facebook https://www.facebook.com/fafirks/24 orë në ditë, cdo ditë të javës.


Nuk gjenden postime

Shkruani nje vleresim