Vivax USB data cable 2in1 (Iphone and Android)

Hover over an image to enlarge

2.00
Ne stok
+

Sasia minimale per "Vivax USB data cable 2in1 (Iphone and Android)" eshte 1.


— ose —

Blej permes telefonit
0000078
  • Transferim më i lehtë i këngëve i videove dhe fotove atë vetëm prmes VIVAX USB data cable 2in1.
  • Mund të përdorët për Iphone and Android.

Për ndihmë rreth porosisë na kontaktoni në 038 60 50 60 çdo ditë pune nga ora 8:00 - 20:00 dhe të shtuneve nga ora 9:00-14:00 ose na shkruani në Facebook https://www.facebook.com/fafirks/24 orë në ditë, cdo ditë të javës.

Metodat e pageses:
     
Polica e kthimit:

Produkti mund te kthehet nese nuk eshte njesoj siq eshte pershkuar.

  • Transferim më i lehtë i këngëve i videove dhe fotove atë vetëm prmes VIVAX USB data cable 2in1.
  • Mund të përdorët për Iphone and Android.

Për ndihmë rreth porosisë na kontaktoni në 038 60 50 60 çdo ditë pune nga ora 8:00 - 20:00 dhe të shtuneve nga ora 9:00-14:00 ose na shkruani në Facebook https://www.facebook.com/fafirks/24 orë në ditë, cdo ditë të javës.

Nuk gjenden postime

Shkruani nje vleresim