Robot

Robot

Hover over an image to enlarge

14.90
Ne stok
+

Sasia minimale per "Robot" eshte 1.


— ose —

Blej permes telefonit
1982
Lloji : Robot Karaktersitikat : Rrotullohet 360 shkallë , levize perpara , eshte me zë, dhe me drita Materiali : Plastik Mosha : 3+ Standardi : EU
Metodat e pageses:
     
Polica e kthimit:

Produkti mund te kthehet nese nuk eshte njesoj siq eshte pershkuar.

Lloji : Robot
Karaktersitikat : Rrotullohet 360 shkallë , levize perpara , eshte me zë, dhe me drita
Materiali : Plastik
Mosha : 3+
Standardi : EU

Nuk gjenden postime

Shkruani nje vleresim