VIVAX silicone case X450

Hover over an image to enlarge

1.00
Ne stok
+

Sasia minimale per "VIVAX silicone case X450" eshte 1.


— ose —

Blej permes telefonit
02350948
  • Case efikase dhe e përshtatshme për telefonin tuaj.
  • Për ndihmë rreth porosisë na kontaktoni në 038 60 50 60 çdo ditë pune nga ora 8:00 - 20:00 dhe të shtuneve nga ora 9:00-14:00 ose na shkruani në Facebook https://www.facebook.com/fafirks/ 24 orë në ditë, çdo ditë të javës.

Blej case të bukur dhe të thjesht me një çmim shumë te volitshëm.

Metodat e pageses:
     
Polica e kthimit:

Produkti mund te kthehet nese nuk eshte njesoj siq eshte pershkuar.

  • Case efikase dhe e përshtatshme për telefonin tuaj.
  • Për ndihmë rreth porosisë na kontaktoni në 038 60 50 60 çdo ditë pune nga ora 8:00 - 20:00 dhe të shtuneve nga ora 9:00-14:00 ose na shkruani në Facebook https://www.facebook.com/fafirks/ 24 orë në ditë, çdo ditë të javës.

Nuk gjenden postime

Shkruani nje vleresim