Vivax glass protector Fly 3

Hover over an image to enlarge

2.50
Nuk ka ne stok

Sasia minimale per "Vivax glass protector Fly 3" eshte 1.

02350956
  • Në mënyre që të mbroni telefonin tuaj nga gërvishjet ketë ju mundëson Vivax glass protector Fly. (xham mbrojtës)
  • Për ndihmë rreth porosisë na kontaktoni në 038 60 50 60 çdo ditë pune nga ora 8:00 - 20:00 dhe të shtuneve nga ora 9:00-14:00 ose na shkruani në Facebook https://www.facebook.com/fafirks/24 orë në ditë, cdo ditë të javës.

Në mënyre që të mbroni telefonin tuaj nga gërvishjet ketë ju mundëson Vivax glass protector Fly. (xham mbrojtës)

Metodat e pageses:
     
Polica e kthimit:

Produkti mund te kthehet nese nuk eshte njesoj siq eshte pershkuar.

  • Në mënyre që të mbroni telefonin tuaj nga gërvishjet ketë ju mundëson Vivax glass protector Fly. (xham mbrojtës)
  • Për ndihmë rreth porosisë na kontaktoni në 038 60 50 60 çdo ditë pune nga ora 8:00 - 20:00 dhe të shtuneve nga ora 9:00-14:00 ose na shkruani në Facebook https://www.facebook.com/fafirks/24 orë në ditë, cdo ditë të javës.

Nuk gjenden postime

Shkruani nje vleresim
Në të njejtin qmim!