WIRELESS ADAPTER TP LINK - TL WN 722 N

TP LINK - TL WN 722 N - 150 mbps WIRELESS ADAPTER

Hover over an image to enlarge

13.00
Ne stok
+

Sasia minimale per "WIRELESS ADAPTER TP LINK - TL WN 722 N" eshte 1.


— ose —

Blej permes telefonit

USB Wireless Adapter i cili ju mundëson të kyqeni ne çfardo rrjete wireless me shpejtësi 150 Mpbs High Gain dhe me antenë e cila është e përfshirë ne USB

Metodat e pageses:
     
Polica e kthimit:

Produkti mund te kthehet nese nuk eshte njesoj siq eshte pershkuar.

USB Wireless Adapter i cili ju mundëson të kyqeni ne çfardo rrjete wireless me shpejtësi 150 Mpbs High Gain dhe me antenë e cila është e përfshirë ne USB


Nuk gjenden postime

Shkruani nje vleresim