Wireless Extender TP LINK - TL WA 850 RE

TP LINK - TL WA 850 RE - 300 Mbps Universal

Hover over an image to enlarge

23.00
Ne stok
+

Sasia minimale per "Wireless Extender TP LINK - TL WA 850 RE" eshte 1.


— ose —

Blej permes telefonit

TP-LINK paisje e cila shërben për zmadhimin e distances se Wi-Fi suaj , me shpejtësi 300 Mbps Universal

Për ndihmë rreth porosisë na kontaktoni në 038 60 50 60 çdo ditë pune nga ora 8:00 - 20:00 dhe të shtuneve nga ora 9:00-14:00 ose na shkruani në Facebook https://www.facebook.com/fafirks/24 orë në ditë, cdo ditë të javës.

Metodat e pageses:
     
Polica e kthimit:

Produkti mund te kthehet nese nuk eshte njesoj siq eshte pershkuar.

TP-LINK paisje e cila shërben për zmadhimin e distances se Wi-Fi suaj , me shpejtësi 300 Mbps Universal

Për ndihmë rreth porosisë na kontaktoni në 038 60 50 60 çdo ditë pune nga ora 8:00 - 20:00 dhe të shtuneve nga ora 9:00-14:00 ose na shkruani në Facebook https://www.facebook.com/fafirks/24 orë në ditë, cdo ditë të javës.


Nuk gjenden postime

Shkruani nje vleresim