Wireless Router TP LINK - TL WR 740 N

TP LINK - TL WR 740 N - ​150 Mbps Wireless Router

Hover over an image to enlarge

16.00
Ne stok
+

Sasia minimale per "Wireless Router TP LINK - TL WR 740 N" eshte 1.


— ose —

Blej permes telefonit

Ruter TP-LINK me shpejtësi 150 Mbps i përshtatshëm per kyqje në internet i cili përmban 4 porte Ethernet për kyqje dhe ofron rrjetë Wi-Fi në të gjith shtëpinë apo zyren tuaj.

Për ndihmë rreth porosisë na kontaktoni në 038 60 50 60 çdo ditë pune nga ora 8:00 - 20:00 dhe të shtuneve nga ora 9:00-14:00 ose na shkruani në Facebook https://www.facebook.com/fafirks/24 orë në ditë, cdo ditë të javës.

Metodat e pageses:
     
Polica e kthimit:

Produkti mund te kthehet nese nuk eshte njesoj siq eshte pershkuar.

Ruter TP-LINK me shpejtësi 150 Mbps i përshtatshëm per kyqje në internet i cili përmban 4 porte për kyqje dhe ofron rrjetë Wi-Fi në të gjith shtëpinë apo zyren tuaj.

Për ndihmë rreth porosisë na kontaktoni në 038 60 50 60 çdo ditë pune nga ora 8:00 - 20:00 dhe të shtuneve nga ora 9:00-14:00 ose na shkruani në Facebook https://www.facebook.com/fafirks/24 orë në ditë, cdo ditë të javës.

Nuk gjenden postime

Shkruani nje vleresim