❄MS SKY PHANTOM Dron me kamerë HD

Hover over an image to enlarge

Qmimi origjinal: 80.00
55.00
Ju kurseni: €25.00
Ne stok
+

Sasia minimale per "❄MS SKY PHANTOM Dron me kamerë HD" eshte 1.


— ose —

Blej permes telefonit
0160926

Ju prezantojmë MS Dron-MS SKY PHANTOM i ndërtuar me kamerë HD. MS SKY PHANTOM është një dron i vogël me telekomandë.

Për ndihmë rreth porosisë na kontaktoni në 038 60 50 60 çdo ditë pune nga ora 8:00 - 20:00 dhe të shtuneve nga ora 9:00-14:00 ose na shkruani në Facebook https://www.facebook.com/fafirks/24 orë në ditë, cdo ditë të javës.

Ju prezantojmë MS Dron-MS SKY PHANTOM i ndërtuar me kamerë HD. MS SKY PHANTOM është një dron i vogël me telekomandë.

Informata teknike:

  • 35x35x10cm,
  • 5m/s, 8 min, 100m,
  • 4 kanale,
  • kamera per foto dhe video
Metodat e pageses:
     
Polica e kthimit:

Produkti mund te kthehet nese nuk eshte njesoj siq eshte pershkuar.

Ju prezantojmë MS Dron-MS SKY PHANTOM i ndërtuar me kamerë HD. MS SKY PHANTOM është një dron i vogël me telekomandë. Ka kontrollë inteligjente të orientimit, helikë të mbrojtur, tri shpejtësi të fluturimit, super i qetë gjatë fluturimit dhe mundësinë e rrotullimit 360 shkallë 3D. MS SKY PHANTOM është ideal për të luajtur, argëtuar, dhe eksploruar. Argëtohu jashtë, mëso të gjitha truket, përmirëso aftësitë tuaja fluturuese duke përdorur MS SKY PHANTOM, dron kompakt dhe i qëndrueshëm. 2.4 GHz telekomandë, USB kabllo për mbushje, helikë rezervë, kamerë HD dhe udhëzuesin e përdorimit. Gjithashtu, të gjitha pjesët tjera rezervë janë në dispozicion.

Informata teknike:

  • 35x35x10cm,
  • 5m/s, 8 min, 100m,
  • 4 kanale,
  • kamera per foto dhe video

Për ndihmë rreth porosisë na kontaktoni në 038 60 50 60 çdo ditë pune nga ora 8:00 - 20:00 dhe të shtuneve nga ora 9:00-14:00 ose na shkruani në Facebook https://www.facebook.com/fafirks/24 orë në ditë, cdo ditë të javës.

Nuk gjenden postime

Shkruani nje vleresim