VIVAX SMART Fun S10, Rose Gold

Kurse
18%

Hover over an image to enlarge

Qmimi origjinal: 79.00
64.99
Ju kurseni: €14.01
Nuk ka ne stok
 • Informata tenknike:
 • VIVAX SMART Fun S10, Gold, Blue, Rose Gold
 • Screen size: 4,5, Processor: Quad-Core, [GHz]:
 • 1,3, Memory: 8 GB, RAM: 1 GB, Back camera: 5 MP,
 • Front camera: 2 MP
 • Garancioni 12 muaj
 • Për ndihmë rreth porosisë na kontaktoni në 038 60 50 60 çdo ditë pune nga ora 8:00 - 20:00 dhe të shtuneve nga ora 9:00-14:00 ose na shkruani në Facebook https://www.facebook.com/fafirks/24 orë në ditë, cdo ditë të javës.
Metodat e pageses:
     
Polica e kthimit:

Produkti mund te kthehet nese nuk eshte njesoj siq eshte pershkuar.

 • Informata tenknike:
 • VIVAX SMART Fun S10, Gold, Blue, Rose Gold
 • Screen size: 4,5, Processor: Quad-Core, [GHz]:
 • 1,3, Memory: 8 GB, RAM: 1 GB, Back camera: 5 MP,
 • Front camera: 2 MP
 • Garancioni 12 muaj
 • Për ndihmë rreth porosisë na kontaktoni në 038 60 50 60 çdo ditë pune nga ora 8:00 - 20:00 dhe të shtuneve nga ora 9:00-14:00 ose na shkruani në Facebook https://www.facebook.com/fafirks/24 orë në ditë, cdo ditë të javës.


Nuk gjenden postime

Shkruani nje vleresim