TEFAL BH 4250A0 Ngrohëse e shisheve të bebave

Kurse
49%

Hover over an image to enlarge

Qmimi origjinal: 49.00
25.00
Ju kurseni: €24.00
Ne stok
+

— ose —

Blej permes telefonit

TEFAL BH 4250A0 Ngrohëse e shishes për beba

Paisje që mundëson ngrohjën e shishës dhe ushqimit të bebave.

Informata teknike :

 • 5 nivele të ngrohjës : 2 , 3 , 4 , 5 , 6 minuta.
 • E përshtatshme për ngrohje të shisheve të formave të ndryshme.
 • Përman unazë të plastikes qe vendoset në shishe në mënyrë që shishja të jetë e përshtatshme për ngrohje.
 • E përshtatshme edhe për ngrohje të tegullave të ndryshme të ushqimit të bebave .
 • Sasija e ujit që duhet vendosur në paisje për ndrohje : 200 ml.
 • Ngrohë në mënyre efikase me ujë të ngrohtë që ushqimit mos ti humbas vlerat ushqyese.

Caktimi i ngrohjës sipas madhësis së shishes:

 • Për shishe 60ml : 2 min.
 • Për shishe 120 ml : 2min 30 sec.
 • Për shishe 240ml : 3 min.
 • Për shishe më të mëdha se 240ml : 4 min.
  !!KUJDES!! Para se ta ushqeni fëmin tuaj kontrolloni ushqimin që të mos jetë i ngrohur shumë.

Metodat e pageses:
     
Polica e kthimit:

Produkti mund te kthehet nese nuk eshte njesoj siq eshte pershkuar.

TEFAL BH 4250A0 Ngrohëse e shishes për beba

Paisje që mundëson ngrohjën e shishës dhe ushqimit të bebave.

Informata teknike :

 • 5 nivele të ngrohjës : 2 , 3 , 4 , 5 , 6 minuta.
 • E përshtatshme për ngrohje të shisheve të formave të ndryshme.
 • Përman unazë të plastikes qe vendoset në shishe në mënyrë që shishja të jetë e përshtatshme për ngrohje.
 • E përshtatshme edhe për ngrohje të tegullave të ndryshme të ushqimit të bebave .
 • Sasija e ujit që duhet vendosur në paisje për ndrohje : 200 ml.
 • Ngrohë në mënyre efikase me ujë të ngrohtë që ushqimit mos ti humbas vlerat ushqyese.

Caktimi i ngrohjës sipas madhësis së shishes:

 • Për shishe 60ml : 2 min.
 • Për shishe 120 ml : 2min 30 sec.
 • Për shishe 240ml : 3 min.
 • Për shishe më të mëdha se 240ml : 4 min.
  !!KUJDES!! Para se ta ushqeni fëmin tuaj kontrolloni ushqimin që të mos jetë i ngrohur shumë.


Nuk gjenden postime

Shkruani nje vleresim