TEFAL 91255127 Ngrohëse e shisheve të bebave

Kurse
49%

Hover over an image to enlarge

Qmimi origjinal: 39.00
20.00
Ju kurseni: €19.00
Ne stok
+

— ose —

Blej permes telefonit

TEFAL BH 4250A0 Ngrohëse e shishes për beba

Paisje që mundëson ngrohjën e shishës dhe ushqimit të bebave.

Informata teknike :

 • Ngrohë shishe të forma të ndryshme.
 • E përshtatshme për ngrohje edhe të tegullave të vogla.
 • Ngrohë me anë të ujit në mënyre që uji ti mos humbas vlerat e tij ushqyese.
 • Sasija e ujit që duhet vendosur në paisje për ngrohje 15 ml.
 • E gatshme më pak se 4 minuta.
 • 4 nivele teë ngrohjes.
  !!KUJDES!! Para se ta ushqeni fëmin tuaj kontrolloni ushqimin që të mos jetë i ngrohur shumë.
Metodat e pageses:
     
Polica e kthimit:

Produkti mund te kthehet nese nuk eshte njesoj siq eshte pershkuar.

TEFAL 91255127 Ngrohëse e shishes për beba

Paisje që mundëson ngrohjën e shishës dhe ushqimit të bebave.

Informata teknike :

 • Ngrohë shishe të forma të ndryshme.
 • E përshtatshme për ngrohje edhe të tegullave të vogla.
 • Ngrohë me anë të ujit në mënyre që uji ti mos humbas vlerat e tij ushqyese.
 • Sasija e ujit që duhet vendosur në paisje për ngrohje 15 ml.
 • E gatshme më pak se 4 minuta.
 • 4 nivele teë ngrohjes.
  !!KUJDES!! Para se ta ushqeni fëmin tuaj kontrolloni ushqimin që të mos jetë i ngrohur shumë.

Nuk gjenden postime

Shkruani nje vleresim