VIVAX SMART Fun S20, gold 4G

Hover over an image to enlarge

99.00
Ne stok
+

— ose —

Blej permes telefonit
02352671
  • Screen size: 5, Processor: Quad-Core, [GHz]:
  • 1,3, Memory: 8 GB, RAM:
  • 1 GB, Back camera: 5 MP, Front camera: 2 MP
  • Garancioni 12 muaj.

Për ndihmë rreth porosisë na kontaktoni në 038 60 50 60 çdo ditë pune nga ora 8:00 - 20:00 dhe të shtuneve nga ora 9:00-14:00 ose na shkruani në Facebook https://www.facebook.com/fafirks/24 orë në ditë, cdo ditë të javës.

Metodat e pageses:
     
Polica e kthimit:

Produkti mund te kthehet nese nuk eshte njesoj siq eshte pershkuar.

  • Screen size: 5, Processor: Quad-Core, [GHz]:
  • 1,3, Memory: 8 GB, RAM:
  • 1 GB, Back camera: 5 MP, Front camera: 2 MP
  • Garancioni 12 muaj.

Për ndihmë rreth porosisë na kontaktoni në 038 60 50 60 çdo ditë pune nga ora 8:00 - 20:00 dhe të shtuneve nga ora 9:00-14:00 ose na shkruani në Facebook https://www.facebook.com/fafirks/24 orë në ditë, cdo ditë të javës.

Nuk gjenden postime

Shkruani nje vleresim