Këmishë

Hover over an image to enlarge

29.00
Ne stok
+

Sasia minimale per "Këmishë" eshte 1.


— ose —

Blej permes telefonit

Këmishë pranëverore për femra me një stil të veqantë që dhuron freski dhe gjallëri.

Këmisha karakterizohet me prerje për trupi , është super e butë , me material pambuku

Prerja e vecantë e këmishës bën që të dukeni elegante dhe me stil.


  • Për ndihmë rreth porosisë na kontaktoni në 038 60 50 60 çdo ditë pune nga ora 8:00 - 20:00 dhe të shtuneve nga ora 9:00-14:00 ose na shkruani në Facebook https://www.facebook.com/fafirks/ 24 orë në ditë, cdo ditë të javës.
Metodat e pageses:
     
Polica e kthimit:

Produkti mund te kthehet nese nuk eshte njesoj siq eshte pershkuar.

Këmishë pranëverore për femra me një stil të veqantë që dhuron freski dhe gjallëri.

Këmisha karakterizohet me prerje për trupi , është super e butë , me material pambuku

Prerja e vecantë e këmishës bën që të dukeni elegante dhe me stil.

Për ndihmë rreth porosisë na kontaktoni në 038 60 50 60 çdo ditë pune nga ora 8:00 - 20:00 dhe të shtuneve nga ora 9:00-14:00 ose na shkruani në Facebook https://www.facebook.com/fafirks/ 24 orë në ditë, cdo ditë të javës.

Nuk gjenden postime

Shkruani nje vleresim