❄ VOX VSA9-12WE Klimë Me montim FALAS

Kurse
14%

Hover over an image to enlarge

Qmimi origjinal: 349.00
299.00
Ju kurseni: €50.00
Nuk ka ne stok

Klimë VOX me sistem të ndarjes (Split System) me WI-FI modul të integruar

Mbajteset , gypat si dhe montimi FALAS!

Informata teknike :

 • Kapaciteti : 12000 BTU
 • Klasa energjike : A
 • Gas ekologjik R410A
 • Black Light Display
 • Kohëmatës
 • Jonizues
 • Sistem të vetpastrimit
 • Sleep mode
 • 2 VITE GARANCION.

Për ndihmë rreth porosisë na kontaktoni në 038 60 50 60 çdo ditë pune nga ora 8:00 - 20:00 dhe të shtuneve nga ora 9:00-14:00 ose na shkruani në Facebook https://www.facebook.com/fafirks/ 24 orë në ditë, çdo ditë të javës.

Metodat e pageses:
     
Polica e kthimit:

Produkti mund te kthehet nese nuk eshte njesoj siq eshte pershkuar.

Klimë VOX me sistem të ndarjes (Split System) me WI-FI modul të integruar

Mbajteset , gypat si dhe montimi FALAS!

Informata teknike :

 • Kapaciteti : 12000 BTU
 • Klasa energjike : A
 • Gas ekologjik R410A
 • Black Light Display
 • Kohëmatës
 • Jonizues
 • Sistem të vetpastrimit
 • Sleep mode
 • 2 VITE GARANCION.

Për ndihmë rreth porosisë na kontaktoni në 038 60 50 60 çdo ditë pune nga ora 8:00 - 20:00 dhe të shtuneve nga ora 9:00-14:00 ose na shkruani në Facebook https://www.facebook.com/fafirks/ 24 orë në ditë, çdo ditë të javës.

Nuk gjenden postime

Shkruani nje vleresim