❄ Vivax klime levizese 12-she (12000 BTU) me gas ekologjik R410

Hover over an image to enlarge

289.00
Nuk ka ne stok

Sasia minimale per "❄ Vivax klime levizese 12-she (12000 BTU) me gas ekologjik R410" eshte 1.

02356055
 • Vivax klime levizese 12-she (12000 BTU) me gas ekologjik R410
 • Vivax cool, Air conditioner ACP-12PT35AEF, 3.5kW, mobile
 • Vetem per ftohje
 • Klasa efikase e energjise A
 • Eficienca EER 2.6, COP 2.6
 • Fuqia hyrese: 1600W
 • Airflow: 386m3/h
 • Kapaciteti i ajrosjes: 1.2 l/h
 • Zhurma: <=53.7dB(A)
 • Garancioni: 24 muaj.
 • Për ndihmë rreth porosisë na kontaktoni në 038 60 50 60 çdo ditë pune nga ora 8:00 - 20:00 dhe të shtuneve nga ora 9:00-14:00 ose na shkruani në Facebook https://www.facebook.com/fafirks/24 orë në ditë, cdo ditë të javës.

Vivax klime levizese 12-she (12000 BTU) me gas ekologjik R410

Metodat e pageses:
     
Polica e kthimit:

Produkti mund te kthehet nese nuk eshte njesoj siq eshte pershkuar.

 • Vivax klime levizese 12-she (12000 BTU) me gas ekologjik R410
 • Vivax cool, Air conditioner ACP-12PT35AEF, 3.5kW, mobile
 • Vetem per ftohje
 • Klasa efikase e energjise A
 • Eficienca EER 2.6, COP 2.6
 • Fuqia hyrese: 1600W
 • Airflow: 386m3/h
 • Kapaciteti i ajrosjes: 1.2 l/h
 • Zhurma: <=53.7dB(A)
 • Garancioni: 24 muaj.
 • Për ndihmë rreth porosisë na kontaktoni në 038 60 50 60 çdo ditë pune nga ora 8:00 - 20:00 dhe të shtuneve nga ora 9:00-14:00 ose na shkruani në Facebook https://www.facebook.com/fafirks/24 orë në ditë, cdo ditë të javës.

Nuk gjenden postime

Shkruani nje vleresim
Produkte të ngjajshme
(0)
129.00 146.00 Ju kurseni: €17.00
(0)
17.50 26.25 Ju kurseni: €8.75
(0)
12.00 27.00 Ju kurseni: €15.00