BOTA ED1611 Ndëgjuse

Hover over an image to enlarge

Qmimi origjinal: 6.00
3.00
Ju kurseni: €3.00
Ne stok
+

— ose —

Blej permes telefonit

Ndëgjuse BOTA BOTA ED1611

Stero 1.5 mm

  • Për ndihmë rreth porosisë na kontaktoni në 038 60 50 60 çdo ditë pune nga ora 8:00 - 20:00 dhe të shtuneve nga ora 9:00-14:00 ose na shkruani në Facebook https://www.facebook.com/fafirks/24 orë në ditë, cdo ditë të javës.
Metodat e pageses:
     
Polica e kthimit:

Produkti mund te kthehet nese nuk eshte njesoj siq eshte pershkuar.

Ndëgjuse BOTA BOTA ED1611

Stero 1.5 mm

  • Për ndihmë rreth porosisë na kontaktoni në 038 60 50 60 çdo ditë pune nga ora 8:00 - 20:00 dhe të shtuneve nga ora 9:00-14:00 ose na shkruani në Facebook https://www.facebook.com/fafirks/24 orë në ditë, cdo ditë të javës.


Nuk gjenden postime

Shkruani nje vleresim