Fustan

Hover over an image to enlarge

Qmimi origjinal: 55.00
29.00
Ju kurseni: €26.00
Ne stok
+

— ose —

Blej permes telefonit

Ky fustan dy ngjyrësh është i përberë nga një material mjaft i përshtatshëm për kto dite të nxehta verore me një dizajn shumë të veçante.

Për ndihmë rreth porosisë na kontaktoni në 038 60 50 60 çdo ditë pune nga ora 8:00 - 20:00 dhe të shtuneve nga ora 9:00-14:00 ose na shkruani në Facebook https://www.facebook.com/fafirks/ 24 orë në ditë, çdo ditë të javës.

Metodat e pageses:
     
Polica e kthimit:

Produkti mund te kthehet nese nuk eshte njesoj siq eshte pershkuar.

Ky fustan dy ngjyrësh është i përberë nga një material mjaft i përshtatshëm për kto dite të nxehta verore me një dizajn shumë të veçante.

Për ndihmë rreth porosisë na kontaktoni në 038 60 50 60 çdo ditë pune nga ora 8:00 - 20:00 dhe të shtuneve nga ora 9:00-14:00 ose na shkruani në Facebook https://www.facebook.com/fafirks/ 24 orë në ditë, çdo ditë të javës.

Nuk gjenden postime

Shkruani nje vleresim