❄Mashe per kacurrela Remington Ci76

Hover over an image to enlarge

Qmimi origjinal: 37.90
34.90
Ju kurseni: €3.00
Ne stok
+

— ose —

Blej permes telefonit
Ci76

Specifika:

 • 19mm trashësia e cilindrit
 • Mbeshtjellje e avansuar qeramike
 • 2x me shumë butësi* 3x qendrueshmëri e kacurrelave
 • Nxehtesi e lartë variabile 120°deri 180°C
 • E gatshme në 60 sekonda
 • On/ Off buton me dritë treguese kur është e gatshme për përdorim
 • Fikje automatike pas 60 minutash për siguri
 • Mbeshtëtese për mbrojtje nga nxehtësia
 • Qante rezistente nga nxehtësia
 • Voltazhe univerzale
 • 1.8m gajtan
 • 2 vite Garancion.

Për ndihmë rreth porosisë na kontaktoni në 038 60 50 60 çdo ditë pune nga ora 8:00 - 20:00 dhe të shtuneve nga ora 9:00-14:00 ose na shkruani në Facebook https://www.facebook.com/fafirks/24 orë në ditë, cdo ditë të javës.

Metodat e pageses:
     
Polica e kthimit:

Produkti mund te kthehet nese nuk eshte njesoj siq eshte pershkuar.

Specifika:

 • 19mm trashësia e cilindrit
 • Mbeshtjellje e avansuar qeramike
 • 2x me shumë butësi* 3x qendrueshmëri e kacurrelave
 • Nxehtesi e lartë variabile 120°deri 180°C
 • E gatshme në 60 sekonda
 • On/ Off buton me dritë treguese kur është e gatshme për përdorim
 • Fikje automatike pas 60 minutash për siguri
 • Mbeshtëtese për mbrojtje nga nxehtësia
 • Qante rezistente nga nxehtësia
 • Voltazhe univerzale
 • 1.8m gajtan
 • 2 vite Garancion.

Për ndihmë rreth porosisë na kontaktoni në 038 60 50 60 çdo ditë pune nga ora 8:00 - 20:00 dhe të shtuneve nga ora 9:00-14:00 ose na shkruani në Facebook https://www.facebook.com/fafirks/24 orë në ditë, cdo ditë të javës.

Nuk gjenden postime

Shkruani nje vleresim
Në të njejtin qmim!
Kurse
19%
(0)
Ci2725
Kurse
8%
(0)
Ci76
Kurse
64%
(0)
EP7010