Ndegjuese JBL T450 BT

Hover over an image to enlarge

55.00
Nuk ka ne stok
T450 BT BLK

Ndegjuese JBL me bluetooth te pershtashme per qdo lloj paijse qe ka mundesi te kyqjes permes opsionit bluetooth. Kohezgjatja e bateris eshte deri ne 11 ore. Ngjya e zeze.

  • Për ndihmë rreth porosisë na kontaktoni në 038 60 50 60 çdo ditë pune nga ora 8:00 - 20:00 dhe të shtuneve nga ora 9:00-14:00 ose na shkruani në Facebook https://www.facebook.com/fafirks/24 orë në ditë, cdo ditë të javës.
Metodat e pageses:
     
Polica e kthimit:

Produkti mund te kthehet nese nuk eshte njesoj siq eshte pershkuar.

Ndegjuese JBL me bluetooth te pershtashme per qdo lloj paijse qe ka mundesi te kyqjes permes opsionit bluetooth. Kohezgjatja e bateris eshte deri ne 11 ore. Ngjya e zeze.

  • Për ndihmë rreth porosisë na kontaktoni në 038 60 50 60 çdo ditë pune nga ora 8:00 - 20:00 dhe të shtuneve nga ora 9:00-14:00 ose na shkruani në Facebook https://www.facebook.com/fafirks/24 orë në ditë, cdo ditë të javës.


Nuk gjenden postime

Shkruani nje vleresim