JBL T200A

Hover over an image to enlarge

Qmimi origjinal: 30.00
25.50
Ju kurseni: €4.50
Nuk ka ne stok
T200A red

Ndegjuese me kabell aux 3.5mm te pershtashme me te gjitha paisjet qe kan mundesi te kyqjes me aux port. Ngjyra e kuqe/hirit.

  • Për ndihmë rreth porosisë na kontaktoni në 038 60 50 60 çdo ditë pune nga ora 8:00 - 20:00 dhe të shtuneve nga ora 9:00-14:00 ose na shkruani në Facebook https://www.facebook.com/fafirks/24 orë në ditë, cdo ditë të javës.
Metodat e pageses:
     
Polica e kthimit:

Produkti mund te kthehet nese nuk eshte njesoj siq eshte pershkuar.

Ndegjuese me kabell aux 3.5mm te pershtashme me te gjitha paisjet qe kan mundesi te kyqjes me aux port. Ngjyra e kuqe/hirit.

  • Për ndihmë rreth porosisë na kontaktoni në 038 60 50 60 çdo ditë pune nga ora 8:00 - 20:00 dhe të shtuneve nga ora 9:00-14:00 ose na shkruani në Facebook https://www.facebook.com/fafirks/24 orë në ditë, cdo ditë të javës.


Nuk gjenden postime

Shkruani nje vleresim