JBL T210

Hover over an image to enlarge

25.00
Nuk ka ne stok
T210 Rose

Ndegjuese JBL me kabell aux 3.5mm me mikrofon te inegruar te pershtashme me qdo paisje qe ka mundesi kontektimi permes portit te aux-it. Ngjyra rose.

  • Për ndihmë rreth porosisë na kontaktoni në 038 60 50 60 çdo ditë pune nga ora 8:00 - 20:00 dhe të shtuneve nga ora 9:00-14:00 ose na shkruani në Facebook https://www.facebook.com/fafirks/24 orë në ditë, cdo ditë të javës.
Metodat e pageses:
     
Polica e kthimit:

Produkti mund te kthehet nese nuk eshte njesoj siq eshte pershkuar.

Ndegjuese JBL me kabell aux 3.5mm me mikrofon te inegruar te pershtashme me qdo paisje qe ka mundesi kontektimi permes portit te aux-it. Ngjyra rose.

  • Për ndihmë rreth porosisë na kontaktoni në 038 60 50 60 çdo ditë pune nga ora 8:00 - 20:00 dhe të shtuneve nga ora 9:00-14:00 ose na shkruani në Facebook https://www.facebook.com/fafirks/24 orë në ditë, cdo ditë të javës.


Nuk gjenden postime

Shkruani nje vleresim