AKG Y20

Hover over an image to enlarge

Qmimi origjinal: 25.00
18.75
Ju kurseni: €6.25
Ne stok
+

— ose —

Blej permes telefonit
Y20 WHT

Ndegjuese AKG me kabell aux 3.5mm me mikrofon te inegruar te pershtashme me qdo paisje qe ka mundesi kontektimi permes portit te aux-it.

  • Për ndihmë rreth porosisë na kontaktoni në 038 60 50 60 çdo ditë pune nga ora 8:00 - 20:00 dhe të shtuneve nga ora 9:00-14:00 ose na shkruani në Facebook https://www.facebook.com/fafirks/24 orë në ditë, cdo ditë të javës.
Metodat e pageses:
     
Polica e kthimit:

Produkti mund te kthehet nese nuk eshte njesoj siq eshte pershkuar.

Ndegjuese AKG me kabell aux 3.5mm me mikrofon te inegruar te pershtashme me qdo paisje qe ka mundesi kontektimi permes portit te aux-it.

  • Për ndihmë rreth porosisë na kontaktoni në 038 60 50 60 çdo ditë pune nga ora 8:00 - 20:00 dhe të shtuneve nga ora 9:00-14:00 ose na shkruani në Facebook https://www.facebook.com/fafirks/24 orë në ditë, cdo ditë të javës.


Nuk gjenden postime

Shkruani nje vleresim