❄Lakues qërpikësh

Hover over an image to enlarge

Qmimi origjinal: 29.90
22.00
Ju kurseni: €7.90
Ne stok
+

— ose —

Blej permes telefonit
EC300

Specifika:

 • Lakues qerpikësh me fibra që nxehen:
 • lehtësisht ndan qerpikët, nuk i dëmton, nuk i shkulë
 • Kokë mbrojtëse
 • Operon me bateri 1 x AAA
 • Pincetë
 • Ndriҫim të integruar
 • 3orë operim me bateri
 • 2 vite Garancion.

Për ndihmë rreth porosisë na kontaktoni në 038 60 50 60 çdo ditë pune nga ora 8:00 - 20:00 dhe të shtuneve nga ora 9:00-14:00 ose na shkruani në Facebook https://www.facebook.com/fafirks/24 orë në ditë, cdo ditë të javës.

Metodat e pageses:
     
Polica e kthimit:

Produkti mund te kthehet nese nuk eshte njesoj siq eshte pershkuar.

Specifika:

 • Lakues qerpikësh me fibra që nxehen:
 • lehtësisht ndan qerpikët, nuk i dëmton, nuk i shkulë
 • Kokë mbrojtëse
 • Operon me bateri 1 x AAA
 • Pincetë
 • Ndriҫim të integruar
 • 3orë operim me bateri
 • 2 vite Garancion.

Për ndihmë rreth porosisë na kontaktoni në 038 60 50 60 çdo ditë pune nga ora 8:00 - 20:00 dhe të shtuneve nga ora 9:00-14:00 ose na shkruani në Facebook https://www.facebook.com/fafirks/24 orë në ditë, cdo ditë të javës.

Nuk gjenden postime

Shkruani nje vleresim