Remington brushë për pastrim të fytyrës Reveal Facial Cleansing FC1000

Hover over an image to enlarge

Qmimi origjinal: 99.90
79.00
Ju kurseni: €20.90
Ne stok
+

— ose —

Blej permes telefonit
FC1000

Specifika:

 • Veprim i dyfishtë – kokë rrotulluese dhe vibruese
 • Rezistente ndaj ujit
 • LED drita për ta ndriҫuar fytyrën gjatë përdorimit
 • Dritë treguese gjatë ri-mbushjes
 • 3 shpejtësi të spastrimit
 • Tajmer 1 minutësh me pulsim të lehtë ҫdo 20 sekonda
 • Deri në 30 perdorime me një ri-mbushje
 • Përfshin 3 koka brusha: Normale, sensitive dhe masazhuese
 • Përfshin standin për qëndrim gjatë rimbushjes, kapakët mbrojtës të kokave dhe qantën kualitative për palosje dhe bartje
 • Voltazhë univerzale
 • 2 vite Garancion .

Për ndihmë rreth porosisë na kontaktoni në 038 60 50 60 çdo ditë pune nga ora 8:00 - 20:00 dhe të shtuneve nga ora 9:00-14:00 ose na shkruani në Facebook https://www.facebook.com/fafirks/24 orë në ditë, cdo ditë të javës.

Metodat e pageses:
     
Polica e kthimit:

Produkti mund te kthehet nese nuk eshte njesoj siq eshte pershkuar.

Specifika:

 • Veprim i dyfishtë – kokë rrotulluese dhe vibruese
 • Rezistente ndaj ujit
 • LED drita për ta ndriҫuar fytyrën gjatë përdorimit
 • Dritë treguese gjatë ri-mbushjes
 • 3 shpejtësi të spastrimit
 • Tajmer 1 minutësh me pulsim të lehtë ҫdo 20 sekonda
 • Deri në 30 perdorime me një ri-mbushje
 • Përfshin 3 koka brusha: Normale, sensitive dhe masazhuese
 • Përfshin standin për qëndrim gjatë rimbushjes, kapakët mbrojtës të kokave dhe qantën kualitative për palosje dhe bartje
 • Voltazhë univerzale
 • 2 vite Garancion .

Për ndihmë rreth porosisë na kontaktoni në 038 60 50 60 çdo ditë pune nga ora 8:00 - 20:00 dhe të shtuneve nga ora 9:00-14:00 ose na shkruani në Facebook https://www.facebook.com/fafirks/24 orë në ditë, cdo ditë të javës.

Nuk gjenden postime

Shkruani nje vleresim