Pajisje për pastrimin e fytyres, për meshkuj

Hover over an image to enlarge

Qmimi origjinal: 99.90
79.90
Ju kurseni: €20.00
Ne stok
+

— ose —

Blej permes telefonit
FC2000

Specifika:

 • Pastron lëkurën dhe zbutë qimet e ashpra
 • Përgatitë lëkurën për rruarje më të rehatshme
 • Veprim i dyfishtë, brushë rrotulluese dhe vibruese
 • Tajmer 1 minutësh me puls ҫdo 20 sekonda
 • Përfshin 3 koka brusha: Normale  Skin & Stuble për zbutje të qimeve dhe lëkurës
 • Para-rruarje Përfshin standin për qëndrim gjatë ri-mbushjes, kapakët mbrojtës të kokave dhe qantën kualitative për palosje dhe bartje
 • Bateri Litiumi, deri në 30 përdorime me një ri-mbushje
 • Voltazhë univerzale
 • 2 vite Garancion.

Për ndihmë rreth porosisë na kontaktoni në 038 60 50 60 çdo ditë pune nga ora 8:00 - 20:00 dhe të shtuneve nga ora 9:00-14:00 ose na shkruani në FaceKonsumatore

book https://www.facebook.com/fafirks/24 orë në ditë, cdo ditë të javës.

Metodat e pageses:
     
Polica e kthimit:

Produkti mund te kthehet nese nuk eshte njesoj siq eshte pershkuar.

Specifika:

 • Pastron lëkurën dhe zbutë qimet e ashpra
 • Përgatitë lëkurën për rruarje më të rehatshme
 • Veprim i dyfishtë, brushë rrotulluese dhe vibruese
 • Tajmer 1 minutësh me puls ҫdo 20 sekonda
 • Përfshin 3 koka brusha: Normale  Skin & Stuble për zbutje të qimeve dhe lëkurës
 • Para-rruarje Përfshin standin për qëndrim gjatë ri-mbushjes, kapakët mbrojtës të kokave dhe qantën kualitative për palosje dhe bartje
 • Bateri Litiumi, deri në 30 përdorime me një ri-mbushje
 • Voltazhë univerzale
 • 2 vite Garancion.

Për ndihmë rreth porosisë na kontaktoni në 038 60 50 60 çdo ditë pune nga ora 8:00 - 20:00 dhe të shtuneve nga ora 9:00-14:00 ose na shkruani në Facebook https://www.facebook.com/fafirks/24 orë në ditë, cdo ditë të javës.

Nuk gjenden postime

Shkruani nje vleresim