❄Remington mashe qeramike me stajler per kacurrela Ci1019

Hover over an image to enlarge

Qmimi origjinal: 32.90
25.90
Ju kurseni: €7.00
Ne stok
+

— ose —

Blej permes telefonit
Ci1019

Specifika:

 • Mashe me trashësi 19mm
 • Mbeshtjellje Qeramike
 • Brushe qe i mvishet mashës
 • Temperature variabile 180 deri 210 ºC
 • Nxehje e shpejte për 60 sekonda
 • Tregues LED kur është e ndezur
 • Opsion të ftohtë
 • Mbeshtetese për mbrojtje nga nxehtësia
 • 1.8m gajtan rrotullues
 • 2 vite Garancion.
 • Për ndihmë rreth porosisë na kontaktoni në 038 60 50 60 çdo ditë pune nga ora 8:00 - 20:00 dhe të shtuneve nga ora 9:00-14:00 ose na shkruani në Facebook https://www.facebook.com/fafirks/24 orë në ditë, cdo ditë të javës.
Metodat e pageses:
     
Polica e kthimit:

Produkti mund te kthehet nese nuk eshte njesoj siq eshte pershkuar.

Specifika:

 • Mashe me trashësi 19mm
 • Mbeshtjellje Qeramike
 • Brushe qe i mvishet mashës
 • Temperature variabile 180 deri 210 ºC
 • Nxehje e shpejte për 60 sekonda
 • Tregues LED kur është e ndezur
 • Opsion të ftohtë
 • Mbeshtetese për mbrojtje nga nxehtësia
 • 1.8m gajtan rrotullues
 • 2 vite Garancion.
 • Për ndihmë rreth porosisë na kontaktoni në 038 60 50 60 çdo ditë pune nga ora 8:00 - 20:00 dhe të shtuneve nga ora 9:00-14:00 ose na shkruani në Facebook https://www.facebook.com/fafirks/24 orë në ditë, cdo ditë të javës.

Nuk gjenden postime

Shkruani nje vleresim
Produkte të ngjajshme
Në të njejtin qmim!