❄Dredhuese për flokë

Kurse
8%

Hover over an image to enlarge

Qmimi origjinal: 37.90
34.90
Ju kurseni: €3.00
Ne stok
+

— ose —

Blej permes telefonit
Ci76

Specifikat:

 • 9mm trashësia e cilindrit
 • Mbeshtjellje e avansuar qeramike 2x me shumë butësi* 3x qendrueshmëri e kacurrelave
 • Nxehtësi e lartë variabile 120°deri 180°C
 • E gatshme në 60 sekonda
 • On/ Off buton me dritë treguese kur është e gatshme për përdorim
 • Fikje automatike pas 60 minutash për siguri
 • Mbështetëse për mbrojtje nga nxehtësia
 • Qante rezistente nga nxehtësia
 • Voltazhe univerzale
 • 1.8m gajtan
 • 2 vite Garancion.
 • Për ndihmë rreth porosisë na kontaktoni në 038 60 50 60 çdo ditë pune nga ora 8:00 - 20:00 dhe të shtuneve nga ora 9:00-14:00 ose na shkruani në Facebook https://www.facebook.com/fafirks/24 orë në ditë, cdo ditë të javës.
Metodat e pageses:
     
Polica e kthimit:

Produkti mund te kthehet nese nuk eshte njesoj siq eshte pershkuar.

Specifikat:

 • 9mm trashësia e cilindrit
 • Mbeshtjellje e avansuar qeramike 2x me shumë butësi* 3x qendrueshmëri e kacurrelave
 • Nxehtësi e lartë variabile 120°deri 180°C
 • E gatshme në 60 sekonda
 • On/ Off buton me dritë treguese kur është e gatshme për përdorim
 • Fikje automatike pas 60 minutash për siguri
 • Mbështetëse për mbrojtje nga nxehtësia
 • Qante rezistente nga nxehtësia
 • Voltazhe univerzale
 • 1.8m gajtan
 • 2 vite Garancion.
 • Për ndihmë rreth porosisë na kontaktoni në 038 60 50 60 çdo ditë pune nga ora 8:00 - 20:00 dhe të shtuneve nga ora 9:00-14:00 ose na shkruani në Facebook https://www.facebook.com/fafirks/24 orë në ditë, cdo ditë të javës.

Nuk gjenden postime

Shkruani nje vleresim
Produkte të ngjajshme
(0)
39.90 47.90 Ju kurseni: €8.00
(0)
34.90 37.90 Ju kurseni: €3.00
(0)
34.90 42.90 Ju kurseni: €8.00
Në të njejtin qmim!
Kurse
19%
(0)
Ci2725
Kurse
64%
(0)
EP7010