❄Dredhuese për flokë

Hover over an image to enlarge

Qmimi origjinal: 53.00
41.97
Ju kurseni: €11.03
Ne stok
+

— ose —

Blej permes telefonit
CI6325

Specifika:

 • 4 x mbrojtje, Anti-Statike, Qeramike, Jonizim Turmaline,
 • Mbeshtjellje për siperfaqe të lemuar
 • 25mm trashësi për kacurrela mesatare
 • Temperature maksimale 220 ºC
 • Display digjital temperature
 • 10 shkalle temperature
 • Nxehje e shpejtë për 30 sekonda
 • On/Off buton
 • Drite treguese kur është e gatshme
 • Fikje automatike për siguri pas 60 minutash
 • Mbeshtetese për mbrojtje nga nxehtësia
 • 1.8m gajtan rrotullues
 • 2 vite Garancion.

Për ndihmë rreth porosisë na kontaktoni në 038 60 50 60 çdo ditë pune nga ora 8:00 - 20:00 dhe të shtuneve nga ora 9:00-14:00 ose na shkruani në Facebook https://www.facebook.com/fafirks/24 orë në ditë, cdo ditë të javës.

Metodat e pageses:
     
Polica e kthimit:

Produkti mund te kthehet nese nuk eshte njesoj siq eshte pershkuar.

Specifika:

 • 4 x mbrojtje, Anti-Statike, Qeramike, Jonizim Turmaline,
 • Mbeshtjellje për siperfaqe të lemuar
 • 25mm trashësi për kacurrela mesatare
 • Temperature maksimale 220 ºC
 • Display digjital temperature
 • 10 shkalle temperature
 • Nxehje e shpejtë për 30 sekonda
 • On/Off buton
 • Drite treguese kur është e gatshme
 • Fikje automatike për siguri pas 60 minutash
 • Mbeshtetese për mbrojtje nga nxehtësia
 • 1.8m gajtan rrotullues
 • 2 vite Garancion.

Për ndihmë rreth porosisë na kontaktoni në 038 60 50 60 çdo ditë pune nga ora 8:00 - 20:00 dhe të shtuneve nga ora 9:00-14:00 ose na shkruani në Facebook https://www.facebook.com/fafirks/24 orë në ditë, cdo ditë të javës.

Nuk gjenden postime

Shkruani nje vleresim
Produkte të ngjajshme
(0)
39.90 47.90 Ju kurseni: €8.00
(0)
34.90 37.90 Ju kurseni: €3.00
(0)
34.90 42.90 Ju kurseni: €8.00