❄Mashë për flokë

Kurse
19%

Hover over an image to enlarge

Qmimi origjinal: 42.90
34.90
Ju kurseni: €8.00
Ne stok
+

— ose —

Blej permes telefonit
Ci2725

Specifika:

 • Mashë për kacurrela ideale për udhëtim
 • Dizajni special lejon mashën të futet ne dorezë për palosje kompakte
 • 25mm trashësia e mashës
 • Temperature maksimale 210 ºC
 • Mbeshtjellje qeramike
 • Nxehje e shpejtë per 30 sekonda
 • Tregues drite On/Off
 • Cante për palosje
 • Dorezë rezistente ndaj nxehtësisë
 • 1.8m gajtan rrotullues
 • 2 vite Garancion.

Për ndihmë rreth porosisë na kontaktoni në 038 60 50 60 çdo ditë pune nga ora 8:00 - 20:00 dhe të shtuneve nga ora 9:00-14:00 ose na shkruani në Facebook https://www.facebook.com/fafirks/24 orë në ditë, cdo ditë të javës.

Metodat e pageses:
     
Polica e kthimit:

Produkti mund te kthehet nese nuk eshte njesoj siq eshte pershkuar.

Specifika:

 • Mashë për kacurrela ideale për udhëtim
 • Dizajni special lejon mashën të futet ne dorezë për palosje kompakte
 • 25mm trashësia e mashës
 • Temperature maksimale 210 ºC
 • Mbeshtjellje qeramike
 • Nxehje e shpejtë per 30 sekonda
 • Tregues drite On/Off
 • Cante për palosje
 • Dorezë rezistente ndaj nxehtësisë
 • 1.8m gajtan rrotullues
 • 2 vite Garancion.

Për ndihmë rreth porosisë na kontaktoni në 038 60 50 60 çdo ditë pune nga ora 8:00 - 20:00 dhe të shtuneve nga ora 9:00-14:00 ose na shkruani në Facebook https://www.facebook.com/fafirks/24 orë në ditë, cdo ditë të javës.

Nuk gjenden postime

Shkruani nje vleresim
Në të njejtin qmim!
Kurse
8%
(0)
Ci76
Kurse
64%
(0)
EP7010