❄Dredhuese për flokë

Hover over an image to enlarge

Qmimi origjinal: 42.90
29.90
Ju kurseni: €13.00
Ne stok
+

— ose —

Blej permes telefonit
CI6219

Specifika:

 • 19mm gjerësi e kacurrelave
 • Cilinder I mbeshtjelle me qeramikë të avansuar
 • 170°C temperature
 • Hapesire spirale për dredhje të lehtë të flokëve
 • On/off buton
 • Drite treguese kur është e ndezur
 • Nxehje e shpejtë për 30 sekonda
 • Qante rezistente ndaj nxehtesisë
 • Voltazhe mbarëboterore
 • Gajtan rrotullues 1.8m.

Për ndihmë rreth porosisë na kontaktoni në 038 60 50 60 çdo ditë pune nga ora 8:00 - 20:00 dhe të shtuneve nga ora 9:00-14:00 ose na shkruani në Facebook https://www.facebook.com/fafirks/24 orë në ditë, cdo ditë të javës.

Metodat e pageses:
     
Polica e kthimit:

Produkti mund te kthehet nese nuk eshte njesoj siq eshte pershkuar.

Specifika:

 • 19mm gjerësi e kacurrelave
 • Cilinder I mbeshtjelle me qeramikë të avansuar
 • 170°C temperature
 • Hapesire spirale për dredhje të lehtë të flokëve
 • On/off buton
 • Drite treguese kur është e ndezur
 • Nxehje e shpejtë për 30 sekonda
 • Qante rezistente ndaj nxehtesisë
 • Voltazhe mbarëboterore
 • Gajtan rrotullues 1.8m.

Për ndihmë rreth porosisë na kontaktoni në 038 60 50 60 çdo ditë pune nga ora 8:00 - 20:00 dhe të shtuneve nga ora 9:00-14:00 ose na shkruani në Facebook https://www.facebook.com/fafirks/24 orë në ditë, cdo ditë të javës.

Nuk gjenden postime

Shkruani nje vleresim