Xhip Me Dirigjim

Xhip Me Dirigjim

Hover over an image to enlarge

26.48
Ne stok
+

Sasia minimale per "Xhip Me Dirigjim" eshte 1.


— ose —

Blej permes telefonit
8726
Xhip me dirigjim me bateri mbushes 4.8 volt nga i cili ka ngjyra te ndryshme si dhe forma te ndryshme 27 mgh Materiali PVC Standarde EU Mosha 3+
Metodat e pageses:
     
Polica e kthimit:

Produkti mund te kthehet nese nuk eshte njesoj siq eshte pershkuar.

Xhip me dirigjim me bateri mbushes 4.8 volt nga i cili ka ngjyra te ndryshme si dhe forma te ndryshme 27 mgh

Materiali PVC

Standarde EU

Mosha 3+

Nuk gjenden postime

Shkruani nje vleresim