Zbardhues për flokë - DeColor

Qmimi origjinal: 11.00
9.90
Ju kurseni: €1.10
Ne stok
+

Life Decolor – Revolucion në trajtën e zbardhuesit. Tani vjen zbarhdhuesi në tub i cili përkujdeset maksimalisht që struktura e flokut të mos pësojë dëmtime gjatë zbardhimit dhe bën zbardhimin deri në 6 tone! Lehtë i aplikueshëm dhe shpejtë I absorbueshëm.

Krem zbardhues në tub 150 gr

Shkalla e zbardhimit Uji i oksigjenuar(Hidrogjeni) Koha e nevojshme e aplikimit

3 nuanca(tone) 20vëllime(6%) 20min

4 nuanca(tone) 30vëllime(9%) 25min

6 nuanca(tone) 40vëllime(12%) 35min

APLIKIMI: Të përzihet me ujë të oksigjenuar(hidrogjen) në vëllimet e duhura për shkallë të caktuara të zbardhimit. Raporti : 1 pjesë Life Decolor me 2 pjesë hidrogjen.


— ose —

Blej permes telefonit

Description

Life Decolor – Revolucion në trajtën e zbardhuesit. Tani vjen zbarhdhuesi në tub i cili përkujdeset maksimalisht që struktura e flokut të mos pësojë dëmtime gjatë zbardhimit dhe bën zbardhimin deri në 6 tone! Lehtë i aplikueshëm dhe shpejtë I absorbueshëm.

Krem zbardhues në tub 150 gr

Shkalla e zbardhimit Uji i oksigjenuar(Hidrogjeni) Koha e nevojshme e aplikimit

3 nuanca(tone) 20vëllime(6%) 20min

4 nuanca(tone) 30vëllime(9%) 25min

6 nuanca(tone) 40vëllime(12%) 35min

APLIKIMI: Të përzihet me ujë të oksigjenuar(hidrogjen) në vëllimet e duhura për shkallë të caktuara të zbardhimit. Raporti : 1 pjesë Life Decolor me 2 pjesë hidrogjen.

Reviews

Nuk gjenden postime

Shkruani nje vleresim
Produkte të ngjajshme
(0)
15.00 19.00 Ju kurseni: €4.00
(0)
22.00 29.90 Ju kurseni: €7.90
(0)
39.90 49.90 Ju kurseni: €10.00