Sniper

Sniper

Hover over an image to enlarge

8.73
Ne stok
+

Sasia minimale per "Sniper" eshte 1.


— ose —

Blej permes telefonit
1420
Lloji : Sniper , eshte me ze me drita dhe me dridhje. Materiali : Plastik Mosha : 3+ Certfikimi : Standarde Eu
Metodat e pageses:
     
Polica e kthimit:

Produkti mund te kthehet nese nuk eshte njesoj siq eshte pershkuar.

Lloji : Sniper , eshte me ze me drita dhe me dridhje.
Materiali : Plastik
Mosha : 3+
Certfikimi : Standarde Eu

Nuk gjenden postime

Shkruani nje vleresim