VIVAX SMART Fly 2 LTE silver, 5", 4G

Hover over an image to enlarge

129.00
Nuk ka ne stok

Sasia minimale per "VIVAX SMART Fly 2 LTE silver, 5", 4G" eshte 1.

02350919
 • Telefon i mençur, i përshtatshëm dhe i lehtë për tu përdorur.
 • Me shpejtësi marrmandëse të internetit 4g si dhe posedon një kamer cilësore që ju mundëson të kapni momentet më të mira çdo ditë.
 • Informata teknike:
 • 5” HD 1280 x 720 IPS.
 • Quad core cortex-A53 1.0 GHz.
 • Android 5.1.
 • 2 GB RAM, 16 GB ROM.
 • Kamera mbrapa 8 MP, para 5 MP.
 • Bateria 2000 mAh.
 • Bluetooth, GPS, FM, OTA, 4G.
 • Garancion 12 muaj.
 • Për ndihmë rreth porosisë na kontaktoni në 038 60 50 60 çdo ditë pune nga ora 8:00 - 20:00 dhe të shtuneve nga ora 9:00-14:00 ose na shkruani në Facebook https://www.facebook.com/fafirks/ 24 orë në ditë, cdo ditë të javës.
 • Për ndihmë rreth porosisë na kontaktoni në 038 60 50 60 çdo ditë pune nga ora 8:00 - 20:00 dhe të shtuneve nga ora 9:00-14:00 ose na shkruani në Facebook https://www.facebook.com/fafirks/ 24 orë në ditë, cdo ditë të javës.
Metodat e pageses:
     
Polica e kthimit:

Produkti mund te kthehet nese nuk eshte njesoj siq eshte pershkuar.

 • Telefon i mençur, i përshtatshëm dhe i lehtë për tu përdorur.
 • Me shpejtësi marrmandëse të internetit 4g si dhe posedon një kamer cilësore që ju mundëson të kapni momentet më të mira çdo ditë.
 • Informata teknike:
 • 5” HD 1280 x 720 IPS.
 • Quad core cortex-A53 1.0 GHz.
 • Android 5.1.
 • 2 GB RAM, 16 GB ROM.
 • Kamera mbrapa 8 MP, para 5 MP.
 • Bateria 2000 mAh.
 • Bluetooth, GPS, FM, OTA, 4G.
 • Garancion 12 muaj.
 • Për ndihmë rreth porosisë na kontaktoni në 038 60 50 60 çdo ditë pune nga ora 8:00 - 20:00 dhe të shtuneve nga ora 9:00-14:00 ose na shkruani në Facebook https://www.facebook.com/fafirks/ 24 orë në ditë, cdo ditë të javës.

Nuk gjenden postime

Shkruani nje vleresim
Në të njejtin qmim!