Transcend 32GB Flash Drive, JF590W

Hover over an image to enlarge

13.00
Nuk ka ne stok

Sasia minimale per "Transcend 32GB Flash Drive, JF590W" eshte 1.

0703747

Transferim më i lehtë i këngëve, i videove dhe fotove përmes Transcend 32GB Flash Drive.

Blej Transcend 32GB usb për ruajtjen e informatave.

Informata teknike:

  • 32GB JetFlash 590W,
  • USB 2.0

Për ndihmë rreth porosisë na kontaktoni në 038 60 50 60 çdo ditë pune nga ora 8:00 - 20:00 dhe të shtuneve nga ora 9:00-14:00 ose na shkruani në Facebook https://www.facebook.com/fafirks/ 24 orë në ditë, cdo ditë të javës.

Metodat e pageses:
     
Polica e kthimit:

Produkti mund te kthehet nese nuk eshte njesoj siq eshte pershkuar.

Transferim më i lehtë i këngëve, i videove dhe fotove përmes Transcend 32GB Flash Drive.

Informata teknike:

  • 32GB JetFlash 590W,
  • USB 2.0

Për ndihmë rreth porosisë na kontaktoni në 038 60 50 60 çdo ditë pune nga ora 8:00 - 20:00 dhe të shtuneve nga ora 9:00-14:00 ose na shkruani në Facebook https://www.facebook.com/fafirks/ 24 orë në ditë, cdo ditë të javës.

Nuk gjenden postime

Shkruani nje vleresim