Vivax USB data cable 2in1 (Iphone and Android)

Hover over an image to enlarge

2.00
Ne stok
+

Sasia minimale per "Vivax USB data cable 2in1 (Iphone and Android)" eshte 1.


— ose —

Blej permes telefonit
0000078

Transferim më i lehtë i këngëve i videove dhe fotove atë vetëm prmes VIVAX USB data cable 2in1.

Metodat e pageses:
     
Polica e kthimit:

Produkti mund te kthehet nese nuk eshte njesoj siq eshte pershkuar.

Transferim më i lehtë i këngëve i videove dhe fotove atë vetëm prmes VIVAX USB data cable 2in1.

Mund të përdorët për Iphone and Android.

Nuk gjenden postime

Shkruani nje vleresim