Wireless Router TP LINK - TL WR 840 N

TP LINK - TL WR 840 N - ​300 Mbps - Dual Antenna

Hover over an image to enlarge

19.00
Ne stok
+

Sasia minimale per "Wireless Router TP LINK - TL WR 840 N" eshte 1.


— ose —

Blej permes telefonit
Ruter TP-LINK me 2 antena me shpejtësi 300 Mbps i përshtatshëm per kyqje në internet i cili përmban 4 porte Ethernet për kyqje dhe ofron rrjetë Wi-Fi në të...
Metodat e pageses:
     
Polica e kthimit:

Produkti mund te kthehet nese nuk eshte njesoj siq eshte pershkuar.

Ruter TP-LINK me 2 antena me shpejtësi 300 Mbps i përshtatshëm per kyqje në internet i cili përmban 4 porte Ethernet për kyqje dhe ofron rrjetë Wi-Fi në të gjith shtëpinë apo zyren tuaj.

Nuk gjenden postime

Shkruani nje vleresim