Wireless Router TP LINK - TL WR 940 N

TP LINK - TL WR 940 N - ​450 Mbps Wireless and Router

Hover over an image to enlarge

30.00
Ne stok
+

Sasia minimale per "Wireless Router TP LINK - TL WR 940 N" eshte 1.


— ose —

Blej permes telefonit

Ruter TP-LINK me 3 antena me shpejtësi 450 Mbps i përshtatshëm per kyqje në internet i cili përmban 4 porte Ethernet për kyqje dhe ofron rrjetë Wi-Fi në të gjith shtëpinë apo zyren tuaj

Metodat e pageses:
     
Polica e kthimit:

Produkti mund te kthehet nese nuk eshte njesoj siq eshte pershkuar.

Ruter TP-LINK me 3 antena me shpejtësi 450 Mbps i përshtatshëm per kyqje në internet i cili përmban 4 porte Ethernet për kyqje dhe ofron rrjetë Wi-Fi në të gjith shtëpinë apo zyren tuaj

Nuk gjenden postime

Shkruani nje vleresim