Ofertë GUESS Këpuca! Numri i limituar

Kurse
50%

Hover over an image to enlarge

Qmimi origjinal: 100.00
50.00
Ju kurseni: €50.00
Ne stok
+

— ose —

Blej permes telefonit
KG3

Me një dizajm shumë të veqant, këpucët GUESS do te bëjnë që të ndjeni rahati gjat tërë ditës.

Për ndihmë rreth porosisë na kontaktoni në 038 60 50 60 çdo ditë pune nga ora 8:00 - 20:00 dhe të shtuneve nga ora 9:00-14:00 ose na shkruani në Facebook https://www.facebook.com/fafirks/24 orë në ditë, cdo ditë të javës.

Metodat e pageses:
     
Polica e kthimit:

Produkti mund te kthehet nese nuk eshte njesoj siq eshte pershkuar.

Me një dizajm shumë të veqant, këpucët GUESS do te bëjnë që të ndjeni rahati gjat tërë ditës.

Për ndihmë rreth porosisë na kontaktoni në 038 60 50 60 çdo ditë pune nga ora 8:00 - 20:00 dhe të shtuneve nga ora 9:00-14:00 ose na shkruani në Facebook https://www.facebook.com/fafirks/24 orë në ditë, cdo ditë të javës.

Nuk gjenden postime

Shkruani nje vleresim
Produkte të ngjajshme
(0)
50.00 100.00 Ju kurseni: €50.00
(0)
50.00 100.00 Ju kurseni: €50.00
(0)
30.00 80.00 Ju kurseni: €50.00
(0)
50.00 100.00 Ju kurseni: €50.00