Ofertë GUESS Këpuca! Numri i limituar

Hover over an image to enlarge

Qmimi origjinal: 80.00
30.00
Ju kurseni: €50.00
Ne stok
+

— ose —

Blej permes telefonit
KG4

Me një dizajn shumë të veqant, këpucët GUESS do te bëjnë që të ndjeni rahati gjat tërë ditës.

Numër: 37

Për ndihmë rreth porosisë na kontaktoni në 038 60 50 60 çdo ditë pune nga ora 8:00 - 20:00 dhe të shtuneve nga ora 9:00-14:00 ose na shkruani në Facebook https://www.facebook.com/fafirks/24 orë në ditë, cdo ditë të javës.

Metodat e pageses:
     
Polica e kthimit:

Produkti mund te kthehet nese nuk eshte njesoj siq eshte pershkuar.

Me një dizajn shumë të veqant, këpucët GUESS do te bëjnë që të ndjeni rahati gjat tërë ditës.

Numër: 37

Për ndihmë rreth porosisë na kontaktoni në 038 60 50 60 çdo ditë pune nga ora 8:00 - 20:00 dhe të shtuneve nga ora 9:00-14:00 ose na shkruani në Facebook https://www.facebook.com/fafirks/24 orë në ditë, cdo ditë të javës.

Nuk gjenden postime

Shkruani nje vleresim
Produkte të ngjajshme
(0)
50.00 100.00 Ju kurseni: €50.00
(0)
50.00 100.00 Ju kurseni: €50.00
(0)
30.00 80.00 Ju kurseni: €50.00
(0)
50.00 100.00 Ju kurseni: €50.00