Ofertë GUESS Sandale!! Numri i limituar

Kurse
50%

Hover over an image to enlarge

Qmimi origjinal: 100.00
50.00
Ju kurseni: €50.00
Ne stok
+

— ose —

Blej permes telefonit
GS2

Sandalle Guess për një ditë pune të rehatshme dhe me shumë elegancë. Për më tepër sandalet mund të përdoren për raste të ndryshme festive dhe të zakonshme.

Sandalet karakterizohen me gur te vegjël në pjesën e përparme. Një tjetër karakteristik është se kan metal ngjyrë ari në pjesen e takes.

Numër: 37

Metodat e pageses:
     
Polica e kthimit:

Produkti mund te kthehet nese nuk eshte njesoj siq eshte pershkuar.

Sandalle Guess për një ditë pune të rehatshme dhe me shumë elegancë. Për më tepër sandalet mund të përdoren për raste të ndryshme festive dhe të zakonshme.

Sandalet karakterizohen me gur te vegjël në pjesën e përparme. Një tjetër karakteristik është se kan metal ngjyrë ari në pjesen e takes.

Numër: 37

Nuk gjenden postime

Shkruani nje vleresim
Produkte të ngjajshme
(0)
50.00 100.00 Ju kurseni: €50.00
(0)
30.00 80.00 Ju kurseni: €50.00
(0)
50.00 100.00 Ju kurseni: €50.00
(0)
50.00 100.00 Ju kurseni: €50.00